Bertwijst_kl.jpg

Scroll voor meer

 

 

4 daagse individuele reizen in Zuid-Spanje 

 

Bewustwording, inzicht , moed en uitzicht

Video: Beleving reis

4 daagse individuele reizen


Wil jij alleen deze exclusieve en unieke reis meemaken? Ga dan met mij mee.

Inzichten ontwikkelen in een veilige unieke en rustgevende omgeving.

 

Bewustwording, inzicht, moed en uitzicht: je ontwikkelt het zelf tijdens een verblijf in landhuis Luna Llena. Ik bied je daarvoor ontspanning, rust, veiligheid, verbinding en kameraadschap. Belangrijke voorwaarden om te ontwikkelen en tot verandering te komen.

Waar je in het landhuis van mag genieten, is dat er voor je wordt gezorgd. Alles is tot in de puntjes geregeld. Eten en drinken, slapen en ontspannen - je krijgt alle comfort en zorg die je nodig hebt. In de adembenemende omgeving, met uitzicht op de kustlijn van Afrika, de zee en Gibraltar, kun je tot jezelf komen. De paradijselijke tuin van het landhuis, met zijn vele stilteplekken en zwembad, jacuzzi en sauna, bied je alle privacy en rust.

IMG-20180518-WA0016.jpg
34 klant uitzicht_kl.jpg

 

Dag 1 - Inzicht opdoen

 

Deze dag staat in het teken van het welkom, tot rust komen en inzicht krijgen. Na aankomst bij het landhuis (ik haal je bij de luchthaven 'airport Malaga' op) krijg je alle tijd om je plek te vinden en te landen. De rust van het landhuis, de adembenemende uitzichten en het heerlijke klimaat zorgen ervoor dat je kunt ontspannen. Een belangrijke voorwaarde om tot jezelf te komen. Tijdens een korte sessie vertel ik je deze dag over hoe we als mensen ontwikkelen en overlevingssystemen opbouwen. Aan het eind van de dag heb je belangrijk nieuwe inzichten opgedaan over jezelf en je leven.

Dag 2 - Inzicht laten landen

 

Rust en stilte. In het dagelijks leven ontbreken ze vaak.  Daardoor kom je vaak niet  toe aan je werkelijke gevoelens. Aan die verdieping die je in je hoofd misschien al lang weet. Tijdens een stiltewandeling in de ochtend door het overweldigende Andalusië mag je de inzichten, die je op de eerste dag hebt gekregen, laten landen. Je zult ervaren hoe belangrijk en waardevol het landen is. Na de stiltewandeling is er genoeg ruimte voor bezinning en ontspanning in Luna Llena. Natuurlijk zorg ik deze dag goed voor je.

Buiten het gesprek om heb je de hele middag de ruimte voor rust, ontspanning.

Dit in combinatie met een professionele massage die je aangeboden krijgt. Je bent dus vrij om te gaan voor het lezen van een boek, een wandeling, een duik in het zwembad, lekker relaxen in de sauna of jacuzzi, tijd en rust op je eigen kamer of op één van de stilteplekken in de tuin van Luna Llena.

Eten en drinken zijn tot in de puntjes verzorgd. Bij het landhuis wacht altijd het heerlijke zwembad en zijn er stilteplekken.

39 stiltetocht_kl.jpg
Gesprek 1-kl.jpg

Dag 2 - Inzicht en moed

 

Ook op deze dag ga ik met jou in de middag persoonlijk in gesprek (naast de andere gesprekken, die wij al gehad hebben). Naast het doornemen van de uitkomsten van een persoonlijkheidstest en de informatie die je mij hebt gegeven middels het intake-formulier (voorafgaande aan de reis) is er volop ruimte voor vragen en/of gedachten/gevoelens die je wilt delen waarbij ik je handvatten mag aanreiken. Behalve inzicht heb je moed nodig om de dingen in jouw leven echt anders te gaan doen.

 

 

Dag 3 - Inzicht en uitzicht

 

Als je inzicht en moed hebt, krijg je ook nieuw uitzicht. Je weet wat je verlangen is en waar je heen wilt. Zo kun je koers bepalen. Om dat letterlijk te ondervinden gaan we deze dag samen zeilen; Een prachtavontuur.

Met de wind door je haren, de zon op je gezicht, over het bruisende water door de straat van Gibraltar. Vaak onder begeleiding van dolfijnen, die met ons meekoersen.

Het mooie van het zeilen is, dat je niet probeert de wind te veranderen, maar de stand van de zeilen aanpast. Jij bent aan zet, steeds weer. Dat geldt ook voor jouw leven. Vanzelfsprekend koppelen we dat beeld deze dag aan jouw persoonlijke doelen.

Na deze dag zul je met nog meer energie de nieuwe koers van je leven varen.

Zeilen 2.jpg
a (3).JPG

Dag 4  - Inzicht en uitdaging

 

Tijd voor de terugreis. Je stapt het vliegtuig weer in. Behalve jouw bagage heb je veel nieuws bij je. Prachtige ervaringen, nieuwe inzichten, waardevolle contacten.

Voor je ligt de uitdaging: je nieuwe koers. Je uitzicht - waar je heen wilt - is ook helder. Om je te helpen op koers te blijven, organiseer ik in Nederland in mijn blokhut in Dordrecht een terugkeeravond. Tijdens deze avond kun je delen hoe het met je gaat en - als het nodig is - de koers weer even bijstellen, zodat jij je prachtige uitzicht, die je in Spanje hebt opgedaan, niet uit het oog verliest. Mocht je behoefte hebben aan meer begeleiding, dan sta ik je graag bij met counseling en/of psychosociale therapie. Ik ben je graag van dienst als klankbord en sparringpartner tijdens je levensreis.

 

" In stil water zie je pas wat op de bodem ligt "

Data reizen

 

Datum in overleg 

Individuele reis:         4 dagen

 

Afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden kun je optioneel de reis aanpassen. (Zie tarieven)

 

Ga mee met deze schitterende reis en laat je inspireren tot nieuwe inzichten, die jouw rol als man in relatie tot jezelf, tot je kind(eren), je partner en als werkgever en/of werknemer op je werk, verrijkender zal maken.

Ik beloof je 1 ding:  De reis zal je verder helpen en je voor altijd doen inspireren om blijvend te reflecteren op jezelf.

 

Enige wat je moet doen is instappen en ervaren.