baaa1243-a896-46a0-be72-ad61818ea0cb.jpg

Scroll voor meer

Referenties

 

Enkele referenties van mannen, die eerder meegegaan zijn

"Een reis naar Andalusie wordt een reis naar jezelf, een reis die niet meer ophoudt."

 

Charles

"Tijdens mijn tocht kwam ik langs een schitterende pleisterplaats in Andalusië.

Een plek zo hoog gelegen dat je Gibraltar en de kust van Noord Afrika met het blote oog kan waarnemen.

Het is hier waar ik mijn kompas net weer iets nauwkeuriger heb kunnen afstellen".

 

Albert

"Als je op hart niveau uitgedaagd wilt worden, kan ik je Bert als persoon, maar ook zijn programma's van harte aanbevelen."

 

Chris

"Bert weet tijdens zijn programma op een verrassende wijze kwetsbaarheid, uitdaging, ontspanning en plezier te combineren. En dat op een prachtige locatie en uitstekend verzorgd. Ik heb er van genoten en het heeft mij perspectieven gegeven om verder te verkennen".

 

Arie

"Op een zeer gastvrije, ongedwongen en kwetsbare manier weet Bert mensen in hoofd en hart te raken. Hij geeft concrete handvatten en nieuwe richting waar je ook echt mee uit de voeten kan.

Met zijn eerlijkheid en openheid onderscheidt hij zich absoluut van andere coaches en counselors.

 

Chris

"Aanrader, is meer dan waard! Prachtige gelegenheid om even uit de dagelijkse drukte te stappen, overzicht te krijgen en te bedenken wat voor jou echt belangrijk is. Het programma heeft een goede balans in verdieping vs. ontspanning en samen optrekken vs. tijd voor jezelf.

Ik heb Bert ervaren als een uitstekende gastheer en authentieke coach, door deze reis ben ik weer een paar stappen verder!"

 

Roelof

"Bert als coach heeft mij persoonlijk echt verder op weg geholpen in deze dagen. De combinatie van wandelen in stilte, 1 op 1 gesprekken met Bert waren echt waardevol. Bert heeft de gave om je te zien en te luisteren en van daaruit je tools aan te reiken om de reis naar binnen te gaan. Voor mij was en is de rode draad om mijzelf te vinden en niet langer iemand anders te hoeven zijn. Man als je de kans krijgt om mee te gaan doe het dan. Deze uitdaging mag je niet missen."

 

Gert 

"Ik heb onder begeleiding van Bert een aantal dagen een bezinningstraject doorgemaakt in zijn fenomenale huis in Zuid-Spanje. Bert verstaat als psychosociaal therapeut de kunst om op speelse wijze de weg te wijzen naar je eigen hart, zonder daarbij gestoord te worden door wie je wilt zijn in de ogen van anderen. Daardoor ontstaat de mogelijkheid om op eigen kracht af te rekenen met schaamte en meer ruimte te geven aan compassie."

 

David

"Bert heeft bij alle vier deelnemers middels een programma van ontspanning, bezinning en coaching een geestelijke transformatie teweeggebracht die elders veel tijd en/of geld zou hebben gekost. Bert is betrouwbaar, integer en diep gepassioneerd. Hij helpt je om echt denken over de veranderingen die jouw leven en dat van de mensen om je heen beter kunnen maken. Een reis naar Andalusië van vijf dagen wordt zo een reis naar jezelf, een reis die niet meer ophoudt. Dank je, Bert"

 

 

Bart

 

 

 

"Een echte aanrader, deze prachtige reis. Ben nog steeds aan het nagenieten. Wijzer en vrijer geworden en dat blijft een heerlijk gevoel".

 

theo