Referenties

Enkele referenties van gesprekken, die ik mocht hebben

“Bert weet mijn negatieve gedachten/ervaringen om te zetten in een realistisch beeld, waardoor ik inzicht krijg om anders te  handelen en mijn negatieve gedachten bespreekbaar te maken. Door die manier besef ik waar het eventuele struikelblok ligt en hoe ik op dat moment kan/moet handelen”.

 

Dirk

“Hoewel het misschien een hulpverlener- cliënt relatie was, heb ik de gesprekken als zeer persoonlijk en vriendschappelijk ervaren. Intensief maar heel goed. Dank voor de spiegel die je me hebt voorgehouden, je aansporingen, je luisterend oor en begrip”.

 
Taco

“Empathie en inlevingsvermogen zijn zeer sterk, zeker omdat er tijdens het traject  enorme verandering binnen mijn persoonlijke situatie zijn opgetreden.”

 

Bas

“Ik heb ervaren dat je empathisch vermogen hebt. Dit heb ik als prettig ervaren. Ik heb ervaren dat je mij liet zoals ik was in mijn gevoel. Niet een andere emotie op mijn emotie leggen..vond ik  positief. Als client heb ik jou ervaren als een positief en bewogen therapeut die voor zijn clienten wil gaan”.

 

Mirjam

“Ik heb heel veel echtheid en empathie mogen ervaren in de sessies. Ik heb je niet ervaren als iemand die in de rol van de therapeut stapte, maar als Bert die therapeutische skills toepast en daarbij vooral zelf de relatie aan ging/gaat met mij. Dat heb ik ervaren als heel prettig, omdat ik je als mens heb ontmoet.  Je enthousiasme om mensen verder te helpen heb ik ervaren als warm en oprecht. Je straalt als mens zelf een bepaalde aanstekelijke vrijheid en rust uit.”

 

Marjan

“Op een zeer gastvrije, ongedwongen en kwetsbare manier weet Bert mensen in hoofd en hart te raken. Hij geeft concrete handvatten en nieuwe richting waar je ook echt mee uit de voeten kan.

Met zijn eerlijkheid en openheid onderscheidt hij zich absoluut van andere coaches en counselors.

 

Chris

“Bij nagenoeg elke sessie waarbij ik soms vol spanning/boosheid de sessie in ging wist Bert mij door de smartdoelen en concrete voorbeelden uit ervaringen inzicht te geven en een beter beeld te krijgen, dit kan ik zelf nu op bepaalde situaties toepassen op mijzelf wat mij heeft geholpen.”.

 

Pieter

“Hoop Kracht Houvast Vertrouwen en Bewustwording. Het heeft mij geholpen de storm buiten te houden en zelf kalm aan het roer te blijven. Ik ok – jij ok. Bedankt voor alle mooie inzichten!”.

 

Gerwin