Tarieven en vergoedingen

Ik betaal zelf

Individuele gesprekken 148,50 per uur*
Relatietherapie gesprekken 148,50 per uur*
Intakegesprek; eerste 1/2 uur is gratis, tijd die daarna nodig is wordt doorberekend.

 

De werkgever betaald

Uurtarief 148,50 per uur exclusief btw. (Factuur met btw)
Intakegesprek; eerste 1/2 uur is gratis, tijd die daarna nodig is wordt doorberekend.

De gesprekken zijn gebaseerd op 1 a 2 uur per gesprek. (Afhankelijk van de tijd die nodig is)

 

*De Individuele psychosociale gesprekken vallen onder de btw vrijstelling. Relatietherapie valt niet onder btw vrijstelling. In dat geval bedenken wij samen een oplossing.

 

Mijn praktijk

Praktijk Bert Slurink is geregistreerd bij de Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW) binnen de beroepsvereniging NFG. Ook is de praktijk aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

Op grond hiervan vergoeden een groot aantal zorgverzekeraars (een deel van) de kosten.

De vergoeding kan verschillen per verzekeraar en de gekozen aanvullende verzekering. Of de hulpverlening vergoed wordt kunt u navragen bij uw verzekeraar of nakijken op de site van de zorgwijzer.

(www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie)

 

Andere vergoedingsmogelijkheid is:

Werkgever (vaak bereid te investeren in voorkomen van ziekte en verkorten van ziekteverzuim)

De beroepsvereniging NFG bewaakt de kwaliteit van de aangeboden zorg  waardoor  professionaliteit en betrouwbaarheid van de therapeut is gewaarborgd. De NFG maakt gebruik van onafhankelijk tuchtrecht.

Elke zorgprofessional, en dus elk NFG-registerlid, is per 1-1-2017 door de overheid verplicht om de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) te hebben geregeld. Iedereen die in de gezondheidszorg werkzaam is moet ingeschreven zijn bij een erkende geschillencommissie. Praktijk Bert Slurink voldoet aan alle gestelde eisen.

 

RBCZ bewaakt de kwaliteit van geregistreerden. Er wordt gebruik gemaakt van  het klacht- en tuchtrecht, dat is vastgelegd in het Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (TCZ). Stichting RBCZ bewaakt eveneens de kwaliteit van therapeuten door kwalificatie van de aangesloten beroepsverenigingen.

 

 

Registratienummer KvK 67604633
AGB-code zorgverlener 90106451
AGB-code praktijk Bert Slurink 90065682
Registratienummer NFG 8934
Licentienummer RBCZ 190138R